DEN HAAG - FC Skillz heeft zich weten te verzekeren van de komst van Wesley Storm en is hiermee de eerste versterking voor de club gelegen in het Wateringse Veld in Den Haag. De 26-jarige doelman is na dit seizoen afkomstig van Voorschoten '97.


Storm als doelman gekenmerkt door zijn lengte, trap en (mee)voetballende vermogen kent een indrukwekkende CV. Zo debuteerde hij op 17-jarige leeftijd al in het eerste elftal van Laakkwartier om vervolgens uit te komen voor FC Lisse, Cincinatti Dutch Lions, Jong ADO Den Haag en regioclubs Westlandia en SVC '08.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: 'We volgen Wesley al geruime tijd daar hij in onze ogen als keeper erg compleet is. Los van zijn kwaliteiten als speler spreekt zijn persoonlijkheid ons ook enorm aan en delen we de ambitie om als club en/of speler zo hoog mogelijk te eindigen.'

'In de gesprekken die ik met de club heb gevoerd werd mijn beeld - welke ik aan de buitenkant had - van FC Skillz alleen maar bevestigd', aldus Wesley Storm. Een club met een duidelijk plan en visie waarvan ik heel veel bewondering heb voor de manier waarop de club zich heeft gepositioneerd in het regionale voetbal. Ik zou graag willen bijdragen aan deze visie, zodat ik ook mezelf als speler verder kan ontwikkelen, zo gaat hij verder.

In de fase waarin ik mezelf nu bevind als speler maar ook mens, denk ik dat de keuze voor FC Skillz zo ook wat betreft de clubcultuur de meest juiste voor mij is. Het gevoel is immers goed!'