DEN HAAG - Haagse nieuwkomer FC Skillz slaat, zo vlak voor het einde van de overschrijvingsdatum, een grote slag door Memet Guzelmansur aan te trekken. De ervaren Guzelmansur vetrekt na 13(!) seizoenen bij VUC te hebben gespeeld naar de club, die volgend seizoen in de Tweede Klasse uit zal komen.


De 34-jarige Memet Guzelmansur is in de jeugd begonnen bij DEVJO, wat later is gefuseerd met SV Voorburg, wat Forum Sport vandaag de dag heet. In de jeugd kwam Guzelmansur altijd in de eerste selectie elftallen uit van Forum Sport, wat maakte dat hij ook zijn debuut maakte in Forum Sport 1. Na zijn seizoen in het eerste van Forum Sport, maakte hij daarna de stap naar het Wateringse VELO, waar hij 2 seizoenen heeft gespeeld. Na zijn tijd bij VELO maakt hij op zijn 21e jaar de stap naar VUC, waar hij 13 seizoenen in het eerste heeft mogen spelen.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz: "Het feit, dat we Memet hebben kunnen aantrekken, zien wij als club als een bevestiging dat we op een de goede weg zijn met elkaar. Memet is met zijn ervaring een waardevolle toevoeging voor de selectie die we hebben.

Memet Guzelmansur: "Na mijn lange maar vooral trouwe tijd bij VUC, was ik toe aan een nieuwe sportieve uitdaging. De ambities van FC Skillz en de manier waarop zij zich in haar eerste seizoen in het seniorenvoetbal heeft ontwikkeld zo ook naar buiten toe, spreken mij enorm aan. In de gesprekken met de club ontstond een natuurlijke klik, wat maakte dat ik mij meteen al thuis voelde. Ik hoop met mijn ervaring van waarde te mogen zijn voor de club naar de toekomst toe!"