DEN HAAG - FC Skillz slaat wederom een enorme slag door Rotterdams zwaargewicht Shibi Rojer aan te trekken. De ervaren kracht komt na dit seizoen over van Derde Divisionist GVV Unitas uit Gorinchem.

Shibi staat bekend om zijn duelkracht, snelheid, creativiteit en voorwaartse drang als vleugelverdediger. Hij kent dan ook zeer succesvolle jaren bij gerenommeerde clubs zoals FC Boshuizen en TAC '90 in de top van het amateurvoetbal om uiteindelijk via Leonidas bij GVV Unitas te eindigen.

Los van het veldvoetbal maakt Shibi ook al jaren furore in het zaalvoetbal. Hij komt dan ook uit voor Feyenoord Futsal, de zaalvoetbalafdeling van Feyenoord uit het Zuid-Hollandse Rotterdam. Voorheen was dit een op zichzelf staande club genaamd TPP-Rotterdam. Shibi wordt gezien als een van de sterkhouders van de selectie, welke uitkomt in de Eredivisie voor zaalvoetbal.

Oussama Bekkaoui, hoofdtrainer FC Skillz 1: "Het gesprek wat we als club met Shibi hebben gehad waar we onze plannen hebben kunnen presenteren, was erg bijzonder. We zijn dan ook als club zeer verheugd, dat Shibi enorm veel perspectief ziet in FC Skillz en dat hij bereid is om van de Derde Divisie naar ons toe komen."