ROTTERDAM - Feyenoord heeft in een vermakelijke wedstrijd ADO Den Haag weten te kloppen. Hoogtepunt in de wedstrijd was een fenomenale omhaal van Marco Senesi.

Na de uitglijder in eigen huis tegen FC Twente begon Feyenoord niet goed aan het duel. Lutsharel Geertuida wist een pass van De Boer niet te onderscheppen waarna Jonas Arweiler voor de gasten scoorde. Geertrudia herstelde zijn fout echter door na een half uur de 1-1 tegen de touwen te koppen.

Feyenoord probeerde na de rust nog meer gas te geven en het was Marco Senesi die met een wonderbaarlijke omhaal de Rotterdammers voor het eerst op voorsprong bracht. ADO Den Haag kwam echter toch weer terug nadat Arweiler in duel met Bijlow een strafschop versierde. Arweiler nam de strafschop zelf en zag Bijlow keren, maar op advies van de VAR moest deze worden overgenomen waarna Shaquille Pinas wel raak schoot.

Het slotakkoord was echter voor Feyenoord, want nauwelijks twee minuten later zorgde Luciano Narsingh voor een hernieuwde voorsprong. Na een handsbal van Pinas legde arbiter Higler de bal weer op de stip en het was aanvoerder Steven Berghuis die het duel definitief besliste: 4-2.