ROTTERDAM - Feyenoord heeft zondagmiddag met 3-2 van ADO Den Haag gewonnen. De Rotterdammers namen in de eerste helft via goals van Rick Karsdorp, Luciano Narsingh en Leroy Fer een 3-0 voorsprong. Na rust scoorden Edgar Miguel Ié en Renato Tapia beiden in eigen doel, waardoor Feyenoord nog bijna de zege uit handen gaf.

De twaalfde minuut was eigenlijk het hoogtepunt van het duel want die stond weer in het teken van de knuffelactie voor het Sophia Kinderziekenhuis. ADO-supporters gooiden duizenden knuffels naar beneden. Een mooi initiatief dat in De Kuip met open armen werd ontvangen. Daaromheen beslisten twee strafschoppen, benut door Karsdorp en Fer, en de eerste goal van Luciano Narsingh de wedstrijd. De twee eigen doelpunten brachten nog wat spanning al had ADO Den Haag gezien het spelbeeld nergens recht op.