DEN HAAG - Aankomende zondag, 22 oktober van 19:00-23:00, vindt in De Uithof in Den Haag een bijzonder evenement plaats: Jesse's Indoor Tour. Liefhebbers van sneeuw en wintersport krijgen de kans om 's werelds beste snowboarders te bewonderen en samen met hen de pistes af te gaan. Deze topatleten hebben een uniek snowpark gebouwd met rails, boxen en jumps. Aan het roer staan niemand minder dan de Nederlandse Red Bull atleet Jesse Augustinus en snowboard legende Zeb Powell.

Jesse's Indoor Tour heeft als doel zowel de Nederlandse snowboard community te enthousiasmeren als te inspireren. Jesse Augustinus, afkomstig uit één van de platste landen ter wereld, laat zien dat afkomst geen belemmering hoeft te zijn om tot de top te behoren. Het event biedt jong en oud, ervaren en beginners de unieke kans om zij aan zij met de beste atleten te snowboarden en te leren. Daarnaast zet Zeb Powell zich in voor meer diversiteit op de pistes, en hoopt hij met deze tour een breder publiek aan te spreken.

Of je nu zelf een poging wilt wagen op de piste, of liever toekijkt onder het genot van muziek en een drankje in een Winter Wonderland setting, iedereen is welkom.

Het is mogelijk om ter plekke topatleten Jesse Augustinus, Zeb Powell of Benny Milam te interviewen. Graag ontvangen wij hiervoor uiterlijk zaterdagmiddag 17:00 uur uw verzoek.