DEN HAAG - In de Derde Divisie heeft Jong ADO Den Haag een ruime zege behaald op Blauw Geel '38. HV & CV Quick blijft hekkensluiter nadat men in Gemert in de slotfase onderuit ging.

Bluw geel '38 was nog ongeslagen, maar kwam een ontketend Jong ADO Den haag tegen dat al in de eerste helft op een comfortabele voorsprong stond door doelpunten van Hugo Botermans en Mats van Kins. Na de tweede treffer van Botermans deden de gasten even iets terug, maar uiteindelijk werd het karwei afgemaakt door Quinzairo Boasman en Lance Duijvesteijn.

Quick stond lang op voorsprong tegen Gemert, maar twee late strafschoppen nekten de ploeg van trainer Van der Zwaan. Na een vroege achterstand zorgden Nigel Tjin-Asjoe en Frank van der Heiden voor een 1-2 voorsprong bij rust. In de laatste vijf minuten kreeg Gemert echter twee strafschoppen te nemen die beiden werden benut door Thijs van Pol.