KATWIJK - VV Katwijk is in ieder geval tot zondagmiddag, als AFC en TEC elkaar treffen, koploper van de Jack's League Tweede Divisie. De ploeg van trainer/coach Anthony Correia zegevierde in eigen huis met 3-1 tegen Scheveningen.

De gasten uit Scheveningen kwamen na ruim twintig minuten wel aan de leiding door een treffer van Michael de Niet, maar Katwijk had voor rust al orde op zaken gesteld. Marciano Mengerink zorgde voor de gelijkmaker en even later was het Ahmed El Azzouti die de 2-1 liet aantekenen.

Na twintig minuten in de tweede helft viel de beslissing na een overtreding op Tim Freriks. Mengerink maakte vanaf de strafschopstip zijn tweede van de middag waarna de thuisploeg het duel gecontroleerd kon uitspelen.