KATWIJK - De selectie van VV Katwijk zal het nieuwe seizoen versterkt worden met aanvaller Killian van Mil. Hij komt over van Jong ADO Den Haag waar hij twee seizoenen speelde en voor de winsterstop nog regelmatig op de bank zat bij het eerste elftal.


De 20-jarige Killian van Mil is een veelzijdige aanvaller die beschikt over veel snelheid, drive en beweeglijkheid. Hij koppelt zijn acties aan zijn lef, techniek, inzicht en brutaliteit. Van Mil kan met zijn veelzijdigheid dan ook aan beide flanken maar ook centraal in de spits uit de voeten.

De talentvolle aanvaller speelde in de jeugdopleiding voor DHC uit Delft, waarna hij overstapte naar de 0-19 van Westlandia. Hier viel Killian van Mil direct op want in de loop van het seizoen sloot hij aan bij het 1e elftal van Westlandia. Aan het einde van dat seizoen maakte de in Monster woonachtige aanvaller de overstap naar ADO Den Haag.

In zijn eerste seizoen bij ADO Den Haag scoorde Van Mil drie goals in een doordeweekse oefenwedstrijd tegen een bijna compleet VV Katwijk. Ook gaf hij deze wedstrijd een assist waar een goal uit voortkwam, waardoor hij die avond zijn visitekaartje op De Krom afgaf.

Na twee seizoenen bij Jong ADO Den Haag heeft Killian van Mil nu besloten om zich op zijn maatschappelijke carrière te gaan richten.