DEN HAAG - Kirsten van de Westeringh maakt komend seizoen de overstap naar ADO Den Haag. De uit Zeewolde afkomstige voetbalster maakt de overstap van SC Heerenveen, zo maakt managementsbureau FlowSports bekend.


Kirsten van de Westeringh speelt komend seizoen voor ADO Den Haag. De 19-jarige aanvallende middenvelder komt over van sc Heerenveen en tekende in het Cars Jeans Stadion een contract voor één seizoen.

Van de Westeringh speelde afgelopen seizoen voor sc Heerenveen. Daarvoor kwam ze uit voor Ajax waar Van de Westeringh haar debuut in de Champions League en in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen maakte. In het shirt van de Friezen kwam Van de Westeringh tot nu toe 24 keer in actie.

Van de Westeringh: “ADO heeft dit seizoen opnieuw laten zien waartoe ze in staat zijn. Ze vechten als één team en leveren veel strijd, waarmee ze iedere week laten zien dat ze het de clubs uit de top 3 lastig kunnen maken. De staf spreekt veel vertrouwen in mij uit en heeft een duidelijk plan. Mijn doel is om volgend jaar met ADO eenzelfde prestatie neer te zetten. Ik kijk er naar uit om met ze samen te werken en onze gezamenlijke doelen te behalen."


Op de foto Kirsten van de Westeringh (rechts) met Leoni Blokhuis van FlowSports.