SCHEVENINGEN - Koploper vv Katwijk heeft op het nippertje een punt overgehouden aan het uitduel bij Scheveningen. De ploeg van Anthony Correia stond bij het ingaan van de 90e minuut nog op een 2-0 achterstand, maar sleepte toch een punt uit het vuur: 2-2.

Scheveningen was in de eertse helft op voorsprong gekomen via een benutte strafschop van Lex Immers. Na een uur spelen wist de ploeg van trainer John Blok die voorsprong te verdubbelen door een treffer van Barry Rog.

Katwijk, dat de laatste weken de zeer ruime voorsprong steeds meer zag slinken, leek op weg naar een nederlaag, maar kwam in extremis alsnog op gelijke hoogte. In vijf minuten blessuretijd scoorden achtereenvolgens Kilian van Mil en Marciano mengerink: 2-2.