UTRECHT - Dat de overwinning van verleden week op direct concurrent RKC Waalwijk nog voor geen hosanna-stemming mag zorgen bij ADO Den Haag is vrijdagavond pijnlijk duidelijk geworden in Utrecht. De ploeg van trainer Alan Pardew ging met harde cijfers onderuit (4-0).

ADO Den Haag kwam er geen moment aan te pas in Galgenwaard en mocht blij zijn dat het bij rust slechts 1-0 was door de in Utrecht terug gekeerde Kristoffer Peterson. In de tweede helft ging vervolgens keeper Koopmans niet vrijuit bij het schot van Klaiber en de keeper werd vervolgens ook nog gepasseerd Kerk en nogmaals Klaiber. Het lukte ADO zelfs niet om te scoren vanaf elf meter aangezien keeper Zoet de strafschop van John Goossens keerde (4-0).