DEN HAAG - OFC is na drie wedstrijden in de Derde Divisie de enige ploeg die nog zonder puntenverlies is. Zondag zegevierde de ploeg van trainer/coach Pieter Mulders bij HV & CV Quick in Den Haag.

De Oostzaners lieten het balbezit aan de thuisploeg en gokten elf op de omschakeling. Daar slaagden zij in al bleek men in balbezit soms nog wat te slordig. Al teveel kansen gaf men echter niet weg aan Quick en zelf kwam men in de 37e minuut op voorsprong toen Bilal el Amrani een voorzet vanaf links tegen de touwen kopte.

Na de rust probeerde Quick voornamelijk met de lange bal de druk op te voeren. Eenmaal werd men gevaarlijk toen een bal op de lat terecht kwam.Door de ontstane ruimte trok OFC in de slotminuut de winst definitief zich naar toe toen Niels Springer voor 0-2 wist te zorgen.