VOLENDAM - Opnieuw is Jong FC Volendam er niet in geslaagd om een voorsprong vast te houden. Opnieuw ging het in de slotfase mis voor de Volendamse beloften. Scheveningen scoorde zowel in de blessuretijd van de eerste helft en in de extra tijd van de tweede helft, en pakte zo de drie punten.

Ibrahim El Kadiri bracht de thuisploeg in de 38e minuut op voorsprong toen hij de bal zo in de voeten geschoven kreeg van doelman Zonneveld. Scheveningen-aanvaller Chovanie Amatkaryo testte kort na de openingsgoal de kwaliteit van de paal. Jong FC Volendam leek met een voorsprong aan de thee te gaan, maar bij de laatste aanval van Scheveningen ging het alsnog mis. Een voorzet bij de tweede paal werd zo door doelman Roggeveen voor de voeten geslagen van Chovanie Amatkaryo. Deze had geen moeite om te scoren.

In een matige tweede helft bleef deze stand lang staan en beide ploegen leken genoegen te moeten nemen met een puntendeling. Tot in de 91e minuut Tim Peters uit een onmogelijke hoek de verkeerd opgestelde Roggeveen verschalkte hetgeen zorgde voor een Scheveningse vreugde uitbarsting en een Volendamse deceptie: 1-2.