SCHEVENINGEN - Op de laatste speeldag van 2022 heeft Rijnsburgse Boys de volle buit weten te behalen op bezoek bij Scheveningen. Op een koud Sportprak Houtrust zegevierde de ploeg van Henk Wisman in de slotfase met 1-2.

Na een weinig enerverende eerste helft vielen al doelpunten na rust. Die was net een paar minuten op gang toen Furhgill Zeldenrust namens de gasten de score opende. Lang bleef deze stand niet staan want Michael de Niet zorgde al vlot voor de gelijkmaker.

Het duel leek hierna op een remise af te stevenen, maar met nog een minuut op de klok was Bram Ros trefzeker na een vrije trap van Zeldenrust.

Rijnsburgse Boys sluit 2022 af als nummer vier in de stand van de Tweede Divisie, op zes punten van koploper AFC. Scheveningen staat op een dertiende plaats. De competitie wordt hervat op 21 januari.