BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - In de onderste regionen van de Tweede Divisie heeft Scheveningen uitstekende zaken gedaan door het uitduel met IJsselmeervogels met ruime cijfers te winnen. Een glansrol was er voor Michael de Niet die liefst driemaal wist te scoren.

De Niet stond aan de basis van de ruime zege door na een half uur in een tijdsbestek van vier minuten tweemaal te scoren. Op slag van rust deed IJsselmeervogels iets terug via Darren Rosheuvel.

Door die stand was de tweede helft soms behoorlijk spannend en probeerde de thuisploeg aan te dringen. Twintig minuten voor tijd bracht mehmet Aldogan de marge weer op twee. De thuisploeg ging nu nog meer ten aanval, maar Scheveningen profiteerde in de slotfase optimaal. De Niet maakte zijn derde van de middag en Mitchell de Vlugt bepaalde de eindstand op 1-5. In de stand klimt Scheveningen zodoende drie plaatsen naar een 13 plaats.