WERKENDAM - In de onderste helft van de Tweede Divisie hebben Kozakken Boys en Scheveningen zaterdag de punten gedeeld. De ploeg van trainer John Blok kwam in Werkendam tweemaal terug van een achterstand.

Na een fout van Jari de Jong was het Mark Steenhoven die Kozakken Boys al na een kwartier op voorsprong bracht. De thuisploeg had in die fase moeten doordrukken, maar voorin ontbrak het aan scherpte voor het doel.

De 1-0 bleef daardoor lang staan, maar het venijn zat hem duidelijk in de staart. Met een prachtig afstandsschot van 35 meter wist Rowdy van der Putten in de 79e minuut gelijk te maken. In de slotminuut was het invaller Yasin Ouja die de thuisploeg alsnog de zege leek te schenken, maar in blessuretijd was het Michael de Niet die het punt voor Scheveningen wist te redden: 2-2.