SCHEVENINGEN - In de Derde Divisie heeft Scheveningen de kans laten liggen om een goed resultaat te boeken tegen titelkandidaat IJsselmeervogels. De ploeg van trainer John Blok kreeg na een 0-1 achterstand een handvol kansen om de stand gelijk te trekken, maar had het vizier zaterdagmiddag niet op scherp staan.

Terwijl in de eerste helft Scheveningen zich vooral wist te beperken to verdedigen kwam daar na de 34e minuut verandering in. Op dat moment wist Ahmed El Azzouti namens de gasten, die op dat moment de wedstrijd controleerden, de ban te breken: 0-1.

Met name in de tweede helft veranderde het speelbeeld volledig en was de thuisploeg heer en meester op jacht naar de gelijkmaker. Onder meer Nwankwo, De Jong en Van der Putten kregen hier mogelijkheden toe, maar telkens stond een uitblinkende doelman Schaap in de weg waardoor het bij 0-1 bleef. Beide ploegen eindigden het duel uiteindelijk met tien man want zowel Van Leijenhorst (IJsselmeervogels) als Peters zagen de rode kaart.