SCHEVENINGEN - In de middenmoot van de Tweede Divisie heeft Scheveningen zaterdagmiddag op eigen veld verloren van TEC. De gasten uit Tiel schreven daarmee de eerste zege sinds 30 oktober op hun naam.

Bij het Scheveningen van trainer John Blok stonden de gezichten zuur na afloop want de thuisploeg was met name in de eerste helft de veel betere ploeg, maar niet scherp genoeg voor de goal. Op slag van rust kreeg men hier de rekening voor gepresenteerd toen Junior Ebobo namens de ploeg van Hans van de Haar de score opende: 0-1.

Scheveningen drong ook in de tweede helft aan, maar de opdracht werd een stuk lastiger toen TEC een kwartier voor tijd een strafschop kreeg te nemen. Gino Bosz toonde zich vanaf elf meter koelbloedig. Met nog vijf minuten op de klok wist Freek van Eijk namens de thuisploeg ook een strafschhop te benutten, maar ondanks een slotoffensief zat een gelijkspel er voor Scheveningen niet in: 1-2.