SCHEVENINGEN - In de Tweede Divisie heeft Scheveningen zich even los gemaakt van de onderste drie plaatsen door nipt van IJsselmeervogels te winnen. Michael de Niet kroonde zich tot matchwinnaar door in de met 2-1 gewonnen wedstrijd beide treffers voor zijn rekening te nemen.

Scheveningen en IJsselmeervogels maakten er op een herfstachtig Houtrust een enerverend duel van dat alle kanten op kon. Het was de thuisploeg van trainer/coach John Blok die na een half uur op voorsprong kwam via Mike de Niet na een mooie aanval en een puike voorzet van Barry Rog.

Vlak na rust deed IJsselmeervogels via Khalid Tadmine wat terug, al zat er een geurtje aan dat doelpunt aangezien Rydell Poepon vlak daarvoor hands zou hebben gemaakt. Ondanks de rentree van Danny van den Meiracker na lang blessureleed keerde IJsselmeervogels met lege handen huiswaarts. Scheveningen pakte namelijk in blessuretijd de volle buit, met dank aan de tweede treffer van De Niet: 2-1.