DEN HAAG - The Hague Royals zijn een crowdfundingcampagne begonnen, om op die manier de financiële middelen bij elkaar te krijgen om komend seizoen toe te treden tot de Dutch Basketball League. Voorzitter Mart Waterval is enthousiast over de campagne: "Dit is het moment dat mensen ons écht kunnen gaan steunen. Het is tijd dat we onze basketbalgemeenschap gaan aanspreken en verder opbouwen, en dat we de basketbalwereld laten zien hoe groot de potentie is voor een topteam in de regio Haaglanden."


Het plan van het bestuur is om operationele kosten te dekken met deze campagne. Investeerders kunnen kiezen voor verschillende beloningen, die ze zullen ontvangen nadat het doel van de crowdfunding wordt bereikt. Afhankelijk van het bedrag dat wordt ingelegd zijn er verschillende beloningen beschikbaar gesteld. De niveaus variëren van 10 euro tot 1000 euro en in eerste instantie wordt de wedstrijdkleding via crowdfunding bij elkaar gebracht. De crowdfundingpagina is hier ( https://voorjebuurt.nl/nl/initiatives/activities/details/funding/2949/The-Hague-Royals) te vinden.

Een seizoenkaart kost in deze actie slechts 60 euro. Met deze kaart kun je alle thuiswedstrijden van The Hague Royals komend seizoen bijwonen. Mensen met minder middelen en/of tijd kunnen ook kiezen voor een ticket van één wedstrijd voor 10 euro, of voor een halve seizoenkaart van 37,50 euro. De hogere prijzen leveren de mogelijkheid op om een clinic te krijgen van The Hague Royals, of een gesigneerd shirt door de selectie van The Hague Royals.

We hopen dat de Haagse basketbalgemeenschap zich achter dit project schaart. Het is immers hoog tijd dat er weer basketbal op het hoogste niveau in Den Haag te zien zal zijn.

Voor meer informatie, bel: Mart Waterval, 06-36540557. Zie ook: https://thehagueroyals.nl