VENLO - In de 22e speelronde van de Keuken Kampioen Divisie hebben VVV-Venlo en ADO Den Haag het net niet kunnen vinden. In Venlo eindigde men zoals men begon en daarmee deed met name de ploeg van Dick Advocaat zichzelf te kort.


ADO Den Haag kreeg namelijk de beste kansen in het duel al was de eerste helft niet om over naar huis te schrijven. Positieve uitzindering was de Haagse jongeling Finn van Breemen die achterin een uitstekende wedstrijd speelde en onder meer een inzet van Nick Venema van de lijn wist te keren.

In de tweede helft waren er meer kansen te noteren en was het spel ook een stuk levendiger. Sleegers kreeg al snel een goede kans namens de gasten, maar miste. Bi de thuisploeg van trainer Rick Kruys bleef Venema de gevaarlijkste man, maar ook hij kon de trekker niet overhalen. Met invaller Kishna in de ploeg waren de beste kansen in de slotfase voor de Advocaat-equipe. Zowel Sleegers, Severina als Van Breemen kregen de bal niet tegen de touwen en zodoende bleef het bij 0-0.