DEN HAAG - In de kerstvakantie een winters dagje uit met de familie? Kom naar de Winterweken in Madurodam! Van 10 december tot en met 5 januari is het themapark weer sfeervol verlicht met tienduizenden lampjes. Tijdens de kerstvakantie is het park zelfs open tot 20:00 uur. Dus maak je bezoek compleet met een uitgebreide avondwandeling langs winterse taferelen: zo magisch verlicht zag je Madurodam nog nooit. Kortom, Madurodam is hét perfecte winteruitje voor jong en oud. Dat moet je meemaken!

Meer dan 65.000 schitterende lichtjes, heerlijke winterse lekkernijen én natuurlijk sfeervolle taferelen in de oude binnenstad. In Madurodam is het elke dag winters en gezellig. Besneeuwde kerstbomen en ijs op de grachten: in het Haagse themapark gaat de Elfstedentocht dit jaar zeker door. Zin in iets lekkers? Op het Winterplein middenin het park zijn er volop winterse lekkernijen om samen van te genieten, inclusief een kop Glühwein voor de volwassenen. en warme chocolademelk voor de allerkleinsten om even op te warmen. In onze restaurants kun je tot sluitingstijd een heerlijke maaltijd halen.

Uniek: winterse magie in de avond
Madurodam is tijdens de kerstvakantie ook enkele avonden tot 20:00 uur geopend. Zo kun je uitgebreid in het donker genieten van alle prachtige lichtjes in het park. Het themapark is op de volgende avonden open:

• 21, 22 en 23 december 2019
• 26, 27, 28, 29 en 30 december 2019
• 2, 3, 4 en 5 januari 2020

Madurodam is ook tijdens de kerstdagen en Oud & Nieuw geopend. Kijk voor de actuele openingstijden op www.madurodam.nl.

Wil je in de decembermaand een dubbele portie winterpret? Voor de echte winterfans zijn er combinatietickets van Madurodam én het Cool Event Scheveningen verkrijgbaar. Voor slechts 20,00 euro geniet je van twee gave winteruitjes, die je op dezelfde of juist twee losse dagen kunt bezoeken. Deze tickets zijn verkrijgbaar via de website van Madurodam en het Cool Event Scheveningen, en te gebruiken van 10 december tot en met 5 januari.

De Winter(weken) in Madurodam moet je meemaken.