DEN HAAG - Een nieuw sprookje komt tot leven in het theater: Belle en het Beest De Musical! Echte schoonheid zit diep vanbinnen; zo vertelt het bijzondere verhaal van de dertiende sprookjesvoorstelling van Van Hoorne Entertainment. De populaire voorstelling van Belle en het Beest is genomineerd voor de Publieksprijs Beste Musical van Musical Awards Leukstetickets.nl 2022. Op donderdag 28 april is de betoverende familievoorstelling te zien in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Met ruim 125.000 bezoekers per theaterseizoen zijn de magische Van Hoorne-familiemusicals, waaronder De Kleine Zeemeermin en Doornroosje, al vele jaren échte publiekstrekkers. Nu gaat de sprookjestraditie verder met Belle en het Beest De Musical en deze is genomineerd voor Beste Musical!

In één van de meest romantische volkssprookjes spelen Sita en Bettina afwisselend de rol van Belle: een slim, sprankelend meisje die verder leert kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Natuurlijk komt ook in dit kleurrijke koninkrijk het altijd populaire, groene tovenaarsduo Titus & Fien tevoorschijn. Uiteraard zorgen zij weer voor een flinke dosis beestachtig goede humor voor jong én oud!

Zet het masker af, en toon je ware gezicht! Met de betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes is Belle en het Beest De Musical de mooiste, meest magische voorstelling voor de hele familie!

Kom verkleed

Trek je allermooiste kostuum uit de kast, en kom verkleed naar het theater! Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een meet & greet.

Stemmen

Anders dan bij andere prijzen van de Musical Awards, is er voor de Musical Award Leukstetickets.nl Publieksprijs geen speciale jury samengesteld. Het Nederlandse publiek kan zijn stem uitbrengen op de deelnemende musicals en bepaalt zodoende welke familiemusical de prijs wint. Belle en het Beest staat inmiddels in de top 3. Stemmen kan tot 25 april en tijdens het Musical Award Gala op 28 april, waar de winnaar bekend wordt gemaakt.

Stemmen op Belle en het Beest de Musical kan via www.leuksteticketspublieksprijs.nl/belle

Belle en het Beest De Musical is te zien op donderdag 28 april in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Reserveren via www.stage-entertainment.nl. Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/BelleenhetBeest.