DEN HAAG - Pal Mundo Festival kondigt het eerste deel van de indrukwekkende line-up aan met Maluma als tweede groter headliner en optredens van onder anderen J Balvin, Anitta, Prince Royce, Konshens, Oro Solido, Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde

Pal Mundo Festival vindt plaats op 2 en 3 juli 2022 in het Zuiderpark, Den Haag


TICKETS ZIJN HIER VERKRIJGBAAR

Met nog vier maanden op de teller voordat het feest losbarst maakt Pal Mundo Festival vandaag het eerste deel van de indrukwekkende line-up voor de 2022 editie bekend. Naast J Balvin, die al eerder als eerste headliner werd aangekondigd, kondigt de organisatie nu chart-topping Latin sensatie Maluma aan als tweede headliner van het evenement. Ook wereldsterren Anitta, Prince Royce, Gente de Zona, Oro Solido en Konshens en de beste artiesten van Nederlandse bodem waaronder Rolf Sanchez, Bizzey en Broederliefde betreden in het eerste weekend van juli het podium in het Zuiderpark in Den Haag. Dit is slechts het eerste deel van de line-up, fans kunnen nog veel meer namen verwachten voor de grootste Pal Mundo editie ooit. Met nog vier maanden voordat Europa's grootste Latin en Caribbean festival bezoekers mag verwelkomen, kunnen festivalliefhebbers reguliere tickets bemachtigen via www.palmundo.com.

Latin ster Maluma, die maar liefst veertien #1 hits op Billboard’s Latin Airplay List op zijn naam heeft, waaronder ‘Hawái’ en ‘Chantaje’, moest tot grote teleurstelling van zijn Nederlandse fans zijn Papi Juancho world tour in Amsterdam dit jaar cancelen. Met de aankondiging van zijn optreden bij Pal Mundo Festival 2022, weet Maluma zijn Nederlandse fans toch nog te verblijden met een sensationele show.

Nadat de ‘Fanatico’ early birds over de toonbank vlogen en volledig uitverkochten, is het duidelijk dat Nederland niet kan wachten op Pal Mundo Festival 2022. Festival-fans kunnen reguliere tickets kopen voor zaterdag of zondag en voor het eerst dit jaar zijn er ook weekendtickets verkrijgbaar om beide dagen weg te dansen in het ware Latin paradijs. Zoals bij voorgaande edities, brengt Pal Mundo ook dit jaar meer dan 50 artiesten per dag van over de hele wereld bij elkaar om de verschillende stages op zijn kop te zetten en het publiek te trakteren op een breed scala aan muziek. Van Latin tot Caribbean en van Funk Do Brazil tot Reggaeton, Pal Mundo heeft voor ieder wat wils.

De Mainstage is de plek waar alles en iedereen samenkomt en wordt dit jaar overgenomen door de grootste nationale en internationale artiesten waaronder J Balvin en Maluma. Festivalgangers kunnen hun hart op bij de verschillende areas in de buitenlucht met unieke shows en state of the art geluid systemen. Acts waaronder Broederliefde betreden dit jaar de Tropical stage en bij de Papi Chulo stage wanen festivalgangers zich met de kleurrijke decors en optredens van onder andere Oro Solido in Rio de Janeiro. Ook de Favela stage en de Salsa stage, waar bezoekers kunnen dansen op de beste Latin en Salsa beats, mogen dit jaar niet ontbreken. De diverse stages in combinatie met de Caribische foodcourt en internationale line-up, maakt dat Pal Mundo Festival 2022 het legendarische Latin hoogtepunt van het festival seizoen belooft te worden.

Tickets voor Pal Mundo Festival zijn verkrijgbaar via www.palmundo.nl.