LEIDEN - De Leidenaar Robert van Hemert, die we kennen als winnaar van het SBS tv-programma ‘De Hollandse Nieuwe’, kondigt vandaag zijn allereerste concert aan voor 21 oktober in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Voor de zanger is dit een bijzonder moment, omdat hij hier in zijn eigen stad in 2017 ‘Het Leids Festival van het Levenslied’ won en vervolgens ook nog eens na zijn overwinning op het podium zijn vrouw ten huwelijk vroeg.

Dit concert komt op precies het goede moment in de carrière van de populaire zanger. “Na vele jaren van hard werken en het winnen van ‘De Hollandse Nieuwe’, heb ik verschillende singles uitgebracht en hiermee inmiddels een trouwe fanbase opgebouwd”, aldus een dolenthousiaste Robert. “Er is de laatste jaren veel op me afgekomen en ik heb al veel meegemaakt, maar een eigen concert is een heel mooi hoogtepunt, waar ik enorm naar uitkijk. Eindelijk kan ik mijn muziek en passie met iedereen delen en dat ook nog eens in mijn eigen stad”.

In 2022 mocht Van Hemert al in de grootste zalen van ons land zingen: tijdens Toppers in Concert in de Johan Cruijff ArenA en in de GelreDome tijdens het Mega Piraten Festijn.

Het concert zal een mix zijn van oude en nieuwe nummers van Robert en favoriete liedjes van de zanger. De zanger wordt bijgestaan door een live band en verschillende gastartiesten, die later bekend worden gemaakt.

Het concert vindt plaats op zaterdag 21 oktober 2023 in de Stadsgehoorzaal in Leiden. Tickets zijn vanaf vrijdag 19 mei om 10.00 uur verkrijgbaar via www.robertvanhemert.nl of via de website van Stadsgehoorzaal Leiden.