Een uniek concept – Bloemetje op het graf. De enige bezorgservice in Nederland die het mogelijk maakt om de rustplaats van de overledene vanuit huis op een veilige en betrouwbare manier te voorzien van een mooie bos bloemen.


Uit eigen ervaring merkte de eigenaar, Richard, dat het soms erg lastig is om een graf te bezoeken, openingstijden van begraafplaatsen die niet aansluiten bij werktijden, een druk sociaal leven enz.

Ook is niet iedereen, denk daarbij aan ouderen, in de gelegenheid om een graf te bezoeken. Richard bezorgt daarom dan ook verse bossen bloemen op het graf zo vaak als u wilt. Tevens zorgt hij er voor dat het graf er weer mooi en onkruidvrij bij ligt. Dit kan eenmalig zijn maar ook bijvoorbeeld op voor u belangrijke data zoals verjaardag, moederdag etc. U geeft aan Richard de gewenste bezorg dag door, de begraafplaats en het grafnummer.

Als de bloemen bij het graf staan wordt daar een foto van gemaakt zodat u kunt zien hoe mooi uw bos staat op de rustplaats van uw dierbare. U ontvangt de foto als herinnering per e-mail of whatsapp.

Bloemetje op het graf bezorgt door heel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Meer informatie over Bloemetje op het graf vindt u op onze site: www.bloemetjeophetgraf.nl